Kantoor Datacombinatie Brielle

Kantoor te Brielle

Geschiedenis

 • 1980

  Oprichting Datacombinatie

  Datacombinatie werd opgericht in 1980, waarbij de verzekeringsmarkt zich verbaasde over een nieuw kantoor dat zich uitsluitend specialiseerde in pleziervaartuigverzekeringen. Dat was in deze tijd uitzonderlijk. De toenmalige belangenvereniging voor assurantietussenpersonen die weigerde ons een lidmaatschap omdat het doel van ieder lid diende te zijn het verkrigen van een totaalrelatie.

 • 1983

  Verhuisd naar Papendrecht

  Wegens toenemende groei en ruimtegebrek werd een kantoorappartement betrokken in Papendrecht. In 1986 bleek ook dit kantoor te klein en werd uitgekeken naar een ander pand.

 • 1986

  Verhuisd naar Hellevoetsluis

  In 1986 werd het pand aan de Oostkade in de "Oude Haaven" van Hellevoetsluis. Dit pand deed tot 2014 dienst en werd in 2014 omgeruild naar de huidige vestiging in Brielle.

 • 2012

  Vestiging in Duitsland geopend

  Op veler verzoek van onze Duitse relaties werd een bijkantoor in Prüm in Duitsland geopend. Hier kunnen de Duitse verzekerden de gewenst informatie vragen over onze pleziervaartuigverzekeringen.

 • 2014

  Verhuisd naar Brielle

  Na een grondige verbouwing van de oude Rabobank werd begin 2014 het nieuwe pand in Brielle betrokken met een kantooroppervlakte van ruim 700 m2. Het oog van deze grondige verbouwing is een klimmaatneutraal kantoor te verkrijgen, welke onder andere is uitgerust met een warmtepomp, 80 zonnepanelen en volledige led-verlichting.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.