Over ons

Over Datacombinatie

Datacombinatie Yacht Verzekeringen is ruim 45 jaar geleden opgericht en heeft zich direct gespecialiseerd in bootverzekeringen.

Datacombinatie is vanaf 1986 tot 2014 gevestigd geweest in Hellevoetsluis en vanaf 2014 in Brielle. Wij zijn vanaf 1980 actief als gespecialiseerd kantoor op pleziervaartuiggebied. Zo kunt u ervan op aan dat wij kennis van zaken hebben en ook altijd de juiste schadeafhandeling krijgt. Wij hebben tevens een kantoor in Duitsland voor onze Duitse verzekerden. Onze polisvoorwaarden zijn begrijpelijk. Zo weet u waar u aan toe bent in geval van schade. Wij werken niet met callcenters of keuzemenu’s. U krijgt bij ons direct een medewerker met kennis van zaken aan de lijn.

Wij werken vanuit de wensen van onze verzekerden, zonder deze in de schaduw te stellen voor de belangen van ons kantoor of die van verzekeraars.

Waarom Datacombinatie

Voorwaarden

Gunstige voorwaarden. Ga hier naar de polisvoorwaarden. Liever voorwaarden op maat ? Neem dan contact met ons op.

Schadeafhandeling

Snelle schadeafhandeling. Veel schades kunnen wij zelfstandig afhandelen, wat de afhandeling aanzienlijk versnelt.

Beste getest

Zowel de Waterkampioen alsmede de Consumentenbond (Geldgids) heeft zich zeer positief over ons uitgelaten.

Gunstige premie

Wij bieden uitgebreide voorwaarden tegen gunstige premies en u zult constateren dat een goede polis niet altijd duur hoeft te zijn.

Bereikbaar

Heeft u een schade ? Dan staan wij 24/7 voor u klaar. Wij kunnen u vaak direct verder helpen.

Gespecialiseerd kantoor

Ons kantoor is bijna 40 jaar gespecialiseerd in pleziervaartuigverzekeringen. Onze medewerkers zijn ook watersporters.

Onze missie

Datacombinatie Yacht Verzekeringen kiest uitsluitend voor de verzekerde, en heeft geen financiële binding met welke maatschappij dan ook. Onze doelstelling is met u in gesprek te blijven en u het vertrouwen te geven welke u verwacht en waarop u recht heeft.

Ons kantoor werkt vanuit de wensen van onze verzekerden, zonder deze in de schaduw te stellen voor de belangen van ons kantoor of die van verzekeraars.

Scroll naar boven