Europeesche bootverzekering vergelijken

Een bootverzekering kan niet alleen op premie vergeleken worden. Juist de voorwaarden maken het verschil.

Naar ons idee is een uitgebreide dekking belangrijker dan een lage premie. Wij vinden het belangrijk dat u hier vooraf inzicht in heeft. Zo weet u waar u in geval van een schade precies waar u aan toe bent. Vaak horen wij van medewatersporters welke een offerte bij ons kantoor aanvragen dat zij verzekerd zijn bij een slechte verzekeraar. Vaak heeft men ter besparing van kosten gekozen voor een uitgeklede dekking. Bij een schade toetst de verzekeraar aan de polisvoorwaarden.

Hieronder betreft u een overzicht aan tussen onze meest uitgebreide voorwaarden en de uitgebreide voorwaarden van Europeesche Verzekeringen.

Onze meest uitgebreide WA+Casco dekking

Avero Achmea bootverzekering vergelijken

WA+Casco + van Europeesche Verzekeringen

De verschillen in bovenstaand vergelijk zijn niet limitatief.

De verschillen in bovenstaand vergelijk zijn niet limitatief. Hiermee is geprobeerd enkele belangrijke verschillen op een rij te zetten. Tevens geeft dit uitsluitend op hoofdlijnen aan wat verzekerd is. Voor de volledige tekst verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden. Aan de inhoud van dit overzicht kunt u geen rechten ontlenen. Uitsluitend de polisvoorwaarden geven uitsluitsel over de dekking. Wij kunnen u een offerte bootverzekering doen van diverse aanbieders. Hierdoor kan het zijn dat de dekking afwijkt van hetgeen op deze website is aangegeven.

Vergelijk uitgevoerd op polismodel Europeesche 088-05 (01-16). Pijldatum 31-12-2017.

Scroll naar boven