Offerte aanvragen

Gegevens aanvrager


Soort vaartuig


Overige zaken

Ons privacybeleid vindt u hier.

Vrijblijvende offerteaanvraag

Door onderstaand formulier in te vullen vraagt u een vrijblijvende offerte bootverzekering aan. Heeft u vragen of specifieke wensen, dan verzoeken wij u vriendelijk met ons kantoor contact op te nemen.

Vragen ? Bel: 0181-323211

Heeft u vragen ? Neem dan met ons kantoor contact op het telefoonnummer 0181-323211.

Dekkingsgebieden

Nederland (basis)
Nederlandse binnenwateren, met uitzondering van de kustwateren, de Waddenzee, Dollard, Eems, Westerschelde, IJsselmeer, Markermeer en de gemeenten Saba, Bonaire en Sint Eustacius (Statia).

Nederland (uitgebreid)
Nederlandse binnenwateren en op zee tot 20 zeemijlen uit de Nederlandse kust, met uitzondering van de gemeenten Saba, Bonaire en Sint Eustacius (Statia).

Europese binnenwateren met kustdekking
In aanvulling op het dekkingsgebied “Nederland (uitgebreid)” is de verzekering van kracht op alle Europese binnenwateren en op zee tot 20 zeemijlen uit de kust van het vaste land van de Europese landen (met uitzondering van de Zwarte zee).

Europese Zeeën (klein vierkant)
In aanvulling op het dekkingsgebied “Europese binnenwateren met kustdekking” is de verzekering van kracht op alle Europese zeeën binnen de volgende begrenzingen:
a 45 graden Noorderbreedte;
b 63 graden Noorderbreedte;
c 15 graden Westerlengte;
d 30 graden Oosterlengte.

Europese Zeeën (groot vierkant)
In aanvulling op het dekkingsgebied “Europese binnenwateren met kustdekking” is de verzekering van kracht op alle Europese zeeën binnen de volgende begrenzingen:
a 24 graden Noorderbreedte;
b 73 graden Noorderbreedte;
c 30 graden Westerlengte;
d 35 graden Oosterlengte.

Caribische Zeeën
(maatwerk)

Werelddekking
(maatwerk)

Scroll naar boven