Vergelijk uw polis

Liever uw huidige verzekering behouden?


Bent u tevreden met uw huidige bootverzekering, maar vindt u deze te duur? Wij geven minimaal 15% korting.

 

Ons kantoor werkt met nagenoeg bootverzekeraars  zaken. Wij zijn dan ook van mening dat wij uw belangen waar het gaat om de bootverzekering het beste kunnen behartigen. Bent u tevreden over uw huidige lopende bootverzekering welke u wilt continueren, dan kunt u deze verzekering bij ons kantoor onderbrengen.

 

Indien u uw bootverzekering via ons kantoor laat lopen ontvangt u 15% korting op de tarieven van de verzekeraar, dit terwijl de polis bij uw huidige verzekeraar blijft lopen.

Meer dan 15% korting op een bootverzekering?

Doorgaans kunnen wij u een offerte doen op andere voorwaarden, maar dan tegen een hogere korting. Laat hier een vrijblijvende premiescan maken.

15% Korting bij overstappen

Per eerstkomende prolongatiedatum een doorlopende korting van 15%.

Uw voordelen

Indien u overstapt, doet U zaken met een kantoor welke als beste werd getest in zowel de Waterkampioen alsmede de Consumentenbond Geldgids. Wij werken met korte lijnen en werken met deskundige experts.

Naast korting meer voordelen

Naast deze korting kunt u direct gebruik maken van de 24/7 SchadeAlarmService, de OnderdelenToezendService en kunnen wij u tegen het geringe bedrag van € 31,34 een aanvullende rechtsbijstanddekking bieden welke speciaal is samengesteld voor jachteigenaren.

Deze polis geldt voor ieder motor- of zeiljacht onverschillig welke scheepslengte en welke verzekerde som. Deze aanbieding kunnen wij voor nagenoeg alle maatschappijen doen. Heeft u interesse ? Bel hiervoor ons kantoor (0181-323211).

 

Meer korting?

Vraag een offerte aan

Scroll naar boven