Vertrekkerspolis

Vertrekkerspolis

Vertrekkerspolis voor vertrekkers
Voor het maken van een rondje Atlantic, een wereldreis of deelname aan bijvoorbeeld de Blue Water Rally of de ARC (Atlantic Rally Crossing) bieden wij u een uitgebreide bootverzekering tegen een concurrerende premie. Wij kunnen binnen 1 week voor offerte werelddekking of caribische zeeën een offerte bootverzekering op maat toezenden en zo u dit wenst voor polisopmaak zorgdragen.
Om premie te besparen, kunt u het dekkingsgebied al naar gelang de voortgang van de tocht uitbreiden, zo betaalt u nooit teveel premie.

Voordelen van onze offerte werelddekking

Ons kantoor kan u een dekking aanbieden waarbij de verzekeraar een u bekende Nederlandse maatschappij is. Voordeel, u leest de polisvoorwaarden in de Nederlandse taal, u kunt de polis zonder enige opzegtermijn dagelijks opzeggen en dat in tegenstelling tot buitenlandse aanbieders waarbij u doorgaans uiterlijk 3 maanden voor de vervaldatum dient aan te geven dat de polis moet worden beeindigd, anders betaalt u weer van een kompleet jaar zonder enige tussentijdse opzegmogelijkheden.

Het voordeel van een Nederlandse verzekeraar is ook, dat bij een juridisch geschil er dicht bij huis, en in de Nederlandse taal, en mogelijk zelfs met uw eigen Nederlandse rechtsbijstandverzekeraar eea. kan worden opgelost.

Bij Duitse en Engelse polissen dient u te procederen in een voor u doorgans vreemde taal en met een buitenlandse advocaat. Of uw Nederlandse rechtsbijstandverzekeraar hiervoor ook dekking verleent dient u zelf schriftelijk bij uw rechtsbijstandverzekeraar na te vragen, en bij een positieve reactie dit tevens schriftelijk te laten bevestigen

Kleine verschillen van mening kunt u bij een Nederlandse verzekeraar bij het KifiD te Den Haag, en dit zonder kosten. ln het buitenland dient u zich te melden bijvoorbeeld in Berlijn bij de Ombudsman aldaar.

Het zich verstaanbaar maken bij een schade (want daar verzekert u zich voor) is in uw eigen taal een stuk makkelijker dan dat in de Duitse- of Engelse taal. Ons kantoor is 24/7 bereikbaar, hetgeen natuurlijk gemakkelijk is bij tijdsverschillen ten opzichte van Europa.

In bijna 80% van de gevallen kunnen wij u op nagenoeg gelijke voorwaarden een betere aanbieding doen.

Aanvullende verzekeringen

Tevens kunnen wij via OOM Verzekeringen de Global Traveller Verzekering voor u regelen welke op maat gesneden kan worden:

De keuzemogelijkheden bestaan uit:

  • Ziektekostenverzekering
  • Molest ziektekosten
  • SOS (repatriering in noodgevallen)
  • Reisverzekering
  • Aansprakelijkheid voor particulieren
  • Rechtsbijstand
  • Inboedelverzekering.

Mocht u over onze vertrekkerspolis en de Global Traveller Verzekering vragen hebben dan kunt met ons kantoor kontakt opnemen. Wij staan u graag te woord.

U kunt ook zelf de Global Travelerverzekering online samenstellen en eventueel afsluiten.

Interesse in een offerte werelddekking?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.