Bootverzekeraars

Allianz Nederland

Rotterdam
Allianz is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 85 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie.

Delta Lloyd

Amsterdam
Delta Lloyd biedt allerlei soorten verzekeringen, voor uw zaken en voor uw privéleven. Denk hierbij aan levensverzekeringen, pensioenen, schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. Uw leven is veelzijdig en daarom zijn onze producten dat ook.

ASR

Utrecht
Onder het merk a.s.r. worden schadeverzekeringen, pensioenregelingen, individuele levensverzekeringen en bancaire producten aangeboden. De distributie van deze producten vindt plaats via het intermediair en online. Dit hybride model is ingericht op de behoefte van de klant die ‘zelf doen’ afwisselt met advies. Op die manier kunnen klanten altijd contact met a.s.r. opnemen, bijvoorbeeld via de website of telefonisch voor eenvoudige en administratieve handelingen of met een van de adviseurs waarmee a.s.r. samenwerkt voor een meer persoonlijk advies. Daarnaast mogen gevolmachtigde agenten, vergelijkingswebsites en dienstverleners de producten van a.s.r. onder hun eigen merknaam verkopen. Het merk a.s.r. richt zich op particulieren en de zakelijke markt.

Europeesche Verzekeringen

Utrecht
Europeesche Verzekeringen helpt al bijna een eeuw om mensen onbezorgd te laten genieten van hun vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen. Omdat we zelf ook liefhebbers zijn, kennen we de leuke kanten én de risico’s. Dat vind je terug in onze verzekeringen en de manier waarop we onze klanten helpen. Elke dag opnieuw.

Nationale Nederlanden

Den Haag
Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten op een persoonlijke manier verder te helpen in het leven, want wij bieden persoonlijke service die aansluit op jouw leven.

China Taiping Insurance

Rotterdam
China Taiping NL is sinds 1993 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. China Taiping Insurance Group Ltd. is het moederbedrijf van China Taiping (NL). China Taiping Insurance Group is opgericht in 1929 in Shanghai en is het langst bestaande Chinese verzekeringsmaatschappij in handen van de Chinese staat. Door de jaren heen heeft China Taiping haar positie als martkleider in de Chinese markt verstevigd en heeft op de dag van vandaag meer dan 370.000 werknemers en 25 filialen verspreid over Europa, Noord-Amerika, Oceania, Oost-Azië en Zuidoost-Azië. Met de Nederlandse branche gevestigd in Rotterdam heeft China Taiping een strategische stap gezet op continentaal Europa met als doel om onze bedrijfsactiviteiten te bevorderen. China Taiping Insurance is onder andere lid van de Association of British Insurers (ABI) en in Nederland van het Verbond van Verzekeraars (VvV). In 2017 is Chaina Taiping Insurance (NL) als verzekeraarslid toegetreden tot de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB).

Pantaenius

Hamburg
Al meer dan 40 jaar verzekeren wij jachteigenaren overal ter wereld. 90.000 klanten geven ons dagelijks vertrouwen en hebben Pantaenius daardoor tot de toonaangevende specialist voor jachtverzekeringen in Europa gemaakt. Met vestigingen in Duitsland, Monaco, Groot- Brittannië, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Zweden en de VS zijn wij de enige aanbieder die een uitgebreide, regionale service in acht talen biedt. Een eigen schadeafdeling van Pantaenius wikkelt wereldwijd meer dan 7.000 schadegevallen af en is 24 uur per dag bereikbaar.

OOM Verzekeringen

Den Haag
OOM Verzekeringen is specialist op het gebied van verzekeringen voor Nederlanders die langere tijd naar het buitenland gaan of buitenlanders die naar Nederland komen. Daarnaast biedt OOM Verzekeringen oplossingen voor verzwaarde (brand-)risico’s.

Anker rechtsbijstand

Groningen
Als bemanningsverzekeraar verzekert Anker bemanningsleden in dienst van maritieme werkgevers. Dit doet zij zowel in een nationale als internationale context. Anker biedt hierbij mensgerichte verzekeringsoplossingen op de terreinen ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en ongevallen. Als rechtsbijstandsverzekeraar voorziet Anker particulieren, ZZP’ers en ondernemingen van juridische hulp. Zowel de bemanningsverzekeringen als de rechtsbijstandsverzekeringen vinden hun oorsprong in de maritieme sector. De geschiedenis van Anker gaat hierbij terug tot 1907. Een aantal noordelijke reders zoekt samenwerking om de mogelijke gevolgen van risico’s in gezamenlijkheid te dragen. Daarbij handelend op basis van vertrouwen, betrokkenheid en wederkerigheid. Grondslagen waar Anker nog steeds voor staat.

DAS rechtsbijstand

Amsterdam
Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

ARAG rechtsbijstand

Leusden
ARAG Rechtsbijstand is onderdeel van de ARAG Groep. Het van oorsprong Duitse familiebedrijf heeft inmiddels vestigingen in 17 landen wereldwijd. Ieder land is zelf verantwoordelijk voor haar eigen activiteiten.

Voogd & Voogd

Rotterdam
In de verzekeringsbranche zijn wij een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. Samen met onze 450 medewerkers zijn we verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.