Korting op offerte Boot Holland

Van 7 t/m 11 februari vindt de 29ste editie van Boot Holland plaats in WTC Expo in Leeuwarden. Van oudsher is Boot Holland het moment waarop veel watersporters weer aan het nieuwe vaarseizoen gaan denken. Ook de bootverzekering komt hierbij aan bod, waarbij door bootverzekeraars veelal met eenmalige kortingen wordt geprobeerd de klanten over te halen de boot te verzekeren.

Korting tijdens Boot Holland Leeuwarden 2020:

Omdat ons kantoor niet op Boot Holland aanwezig is en wij niet van eenmalige korting houden, maar wel van doorlopende korting, hebben wij de volgende actie. Deze actie is geldig tot en met 29 februari 2020:

  • Stuur ons uw offerte bootverzekering welke u heeft ontvangen op Boot Holland. Wij zullen u een offerte doen toekomen met een doorlopende korting van minimaal 10%.

Deze offerte bootverzekering is wel interessant

Het betreft hier een extra doorlopende korting op een vaak toch al lager dan gebruikelijk tarief. Zendt u uw offerte naar info@datacombinatie.nl, dan zenden wij u tijdens werkdagen binnen 1 werkdag een echt interessante offerte bootverzekering. Het betreft hier dus een offerte waarbij de premie niet opeens na één jaar door het vervallen van de beurskorting aanzienlijk wordt verhoogd.

Wilt u weten van welke bootverzekeraars wij een voordeligere offerte kunnen doen? Op de website van Boot Holland vindt u alle deelnemers.

 

Nu al geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte bootverzekering hier aan.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.